TILAUSTYÖKALUN tunnukset: kersti@virtualdesign.fi tai numerosta 09 5626505

3D-mallinnus on tehokas apuväline markkinointiin

3D-mallinnus on nykyään merkittävä kiinteistöjen markkinointikeino. 3D-mallintaminen on erinomainen apuväline uusien tuotteiden esittelyssä – etenkin ennakkomarkkinoinnissa, mutta sopii hyvin myös jo olemassa olevien kohteiden esittelyyn. Kolmiulotteisella arkkitehtuurilla voidaan esitellä mm. kiinteistöjen ympäristöä ulkopuolta (exterior) että sisäpuolta (interior).

3D-mallinnus rivitaloprojektissa3d-mallinnetut johdot3d-mallinnus uudesta tuotteesta3D-mallinnus veden päällä olevasta talosta

3D-mallinnus ja näyttävät animaatiot

3D-mallinnus mahdollistaa myös näyttävien videoiden toteuttamisen, joita kutsutaan yleisesti 3D-animaatioiksi. Näin toteutettu 3D-mallinnus tuottaa näyttäviä esityksiä, joissa mallinnettuihin ympäristöihin tutustutaan liikkuvan kuvan keinoin. Animaatioihin voidaan yhdistää ääntä ja muita graafisia elementtejä.

Animaatioiden avulla on mahdollista esitellä jo olemassa olevia kohteita tai uudistuotannon kohteita informatiivisesti ja markkinoivasti. Animaatioilla voidaan kuvata sekä kohteiden sisä- (interial) että ulkopuolta (exterial). Animaation käyttö mahdollistaa visuaalisesti näyttävien keinojen hyödyntämisen ja vahvojen mielikuvien luomisen. 3D-animaatiot ovat käytännössä katsoen 3D-mallinnuksista tuotettuja kamera-ajoja mallinnetun kohteen ympärillä tai sisältä. 3D-animaatiotuotannon paras puoli on mahdollisuus hyvin laajan kokonaiskuvan luontiin. Katselijalle esitellään kohde ennalta määrättyjen kamera-ajojen avulla. Mallista voidaan myös ottaa korkealaatuisia still-kuvia markkinointisovelluksia varten. Jotta 3D-mallinnuksella voi ylipäätään tuottaa kuvia, tarvitsemme kyseiseen projektiin liittyvät lähtömateriaalit. Ulkokuvien lähtömateriaalien tulee sisältää mm. asemakaavan, pihasuunnitelman, pohjakuvat, julkisivupiirustukset, leikkauskuvat, materiaalivalinnat, kuvakulman rajauksen sekä lopullisen kuvan toivottu koko.

3D-mallinnuksen vaiheet

Sisäkuvien lähtömateriaalit tulee sisältää pohjakuvat, julkisivukuvat (ikkunoiden sijoitusta varten), leikkauskuvat, kiinteät kalustekaaviot, pintamateriaaliluettelon, kalusteluettelon, kuvakulman rajauksen sekä lopullisen kuvan toivotun koon. Saatuamme lähtömateriaalin arvoimme työn hinnan sekä valmistumisajan.

Tämän jälkeen työtä jatketaan vaiheittain. Luomme kahdesta neljään versiota asiakkaan eri kuvakulmista, joista asiakas voi valita mieluisimman. Kun asiakas on valinnut haluamansa kuvakulman, teemme siitä vedoksen ilmoitetuilla pinta- sekä kalustemateriaaleilla. Mikäli kaikki materiaalit sekä kalusteet ovat asiakkaan mielestä niin kuin pitääkin, siirrytään prosessin viimeiseen vaiheeseen.

Viimeisessä vaiheessa renderöimme hyväksytystä vedoksesta painokelpoisen ns. hi-resoluutio kuvan. Lopullinen kuva on mahdollista tehdä niin suureksi tai pieneksi kuin tarve vaatii. Mikäli halutaan isompi kuva kuin painokelpoinen A4 300dpi, tulee siitä ilmoittaa työtä tilattaessa. Tilaajalle olemme tehneet helpon ohjeistuksen Powerpoint-esityksenä. Autamme kaikissa kysymyksissä ja kerromme heti, jos edellisistä aineistosta puuttuu jotain, tai tieto ei ole tarpeeksi riittävä. Mikäli jostain pintamateriaalista on saatavilla vain fyysinen esimerkkikappale, tulemme paikan päälle valokuvaamaan sen.

Katso esitteemme täältä

3D-mallinnuksen hinta on sovittavissa

Arvioimme jokaisen kohteen aina erikseen. Mallinnuksen hintaan vaikuttaa muun muassa kuinka monta kuvaa tilataan, otetaanko lintuperspektiivi-kuva, human level -kuva ja sisäkuvia. Mitä enemmän tilataan, sitä edullisemmaksi kohde kokonaisvaltaisesti tulee. Laskutusperiaatteemme on 14 päivää siitä, kun high res -kuvat ovat valmistuneet. Emme laskuta projektin alussa emmekä välissä erikseen.

Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroomme 09 562 6505 niin kerromme mielellämme lisää 3D-mallinnuksesta.

Pohjakuvat | 3D-visualisointi | 3D-sisustus

Design & development by Haaja