TILAUSTYÖKALUN tunnukset: kersti@virtualdesign.fi tai numerosta 09 5626505

3D-sisustus eli digistailaus

Asiakkaamme kysyvät usein, voimmeko kalustaa tyhjän huoneiston tai tilan? Vastaus on kyllä. 3D-sisustus näyttää digitaalisin keinoin, mitä mahdollisuuksia asunnossa on – digistailaus on helppoa, vaivatonta ja edullista! Tilaajan ei tarvitse järjestää paikalle kalliita huonekaluja ja kuljetuksia, sisustus tehdään valokuviin digitaalisesti stailaamalla. Tarkat 3D-mallinnokset luovat aitoa tunnelmaa. Tilan käyttö hahmottuu helposti vaikeissakin kohteissa, joissa on ostajan kannalta haastavia tilaratkaisuja. Digitaalinen stailaus eli 3D sisustussuunnittelu toteutetaan mieluiten tyhjään tilaan, näin saamme tilan koko potentiaalin käyttöön parhaiten – työ sujuu tehokkaasti ja joutuisasti.

Tilaa 3D sisustussuunnittelu täältä »

3D-sisustus on

edullista ja kustannustehokasta
valokuvan tarkkaa
vaivatonta ja nopeaa

3D-sisustus luo aitoa tunnelmaa ja auttaa asiakkaita näkemään tilan mahdollisuudet. Asunnon digistailaus antaa vinkkiä esimerkiksi hankaliin tiloihin, kuten viistokattohuoneisiin ja monimutkaisiin pohjaratkaisuihin. Luomme stailattavasta tilasta valokuvantarkan 3D-mallin ja tarjoamme asiakkaille käytännön ratkaisuja esimerkiksi huonekaluvalintoihin. Varsinkin haastavissa kohteissa 3D-sisustus on nopea ja helppo lisäarvo sekä kilpailuvaltti.

“Minusta tämä on aivan huikea! Pönkittää käsitystäni siitä, mitä sisustuksella saadaan aikaiseksi. Tykkään todella! KIITOS!”

Tiina Korpinen
Kiinteistömaailma | KK- Neliöt

Stailattavat tilat

sisätilat
terassit ja parvekkeet
rakennusten julkisivut

3D-sisustus voidaan toteuttaa kokonaisiin huoneistoihin tai yksittäisiin huonetiloihin. Digistailattu kohde voi olla myös terassi tai parveke, joka päivitetään nykyaikaisilla kalusteilla ja terassilaudoituksella. Stailaamme myös rakennusten julkisivuja, hahmotamme ulkolaudoitusta, väritystä, lisäämme parvekkeita ynnä muuta.

Katso lisää kuvia kohteista »

Digistailaus-projektin kulku

Tarvitsemme 3D-sisustussuunnitelman tekoon laadukkaat valokuvat kohteesta, pohjakuvat (tai tarkat mitat) sekä tiedot halutusta sisustustyylistä sekä kohderyhmästä – haetaanko kohteeseen esimerkiksi modernia sisustustyyliä vai onko kohde suunnattu senioreille. Toteutamme digistailauksen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Tilan tulee mielellään olla tyhjä kalusteista ja valokuvan ammattilaisen ottama. Jos tyhjä tila ei ole mahdollinen, voimme myös poistaa olemassa olevia kalusteita kuvasta – tämä on kuitenkin hitaampi ja työteliäämpi tapa. Suosittelemme aina tyhjän tilan kuvaamista, jonka pohjalle teemme valokuvantarkat kalustemallinnukset.

Onko kuvaaja hukassa? Yhteistyökumppanimme Zentuvoa ottaa laadukkaat valokuvat, jotka ovat 3D-sisustuksen pohjakivi.

Toimitusaika ja hinta

3D-sisustus alkaen 160e+alv.

Toimitamme asiakkaalle ensin vedokset, joita asiakas voi kommentoida. Teemme kuviin mahdolliset korjaukset ja toimitamme asiakkaalle lopulliset HQ-kuvat pääsääntöisesti kahden päivän kuluessa aineiston saapumisesta (kolmen huoneen stailaukset toimitamme normaalisti viiden päivän sisällä).

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

3D-sisustus parveke

Virtual Design – 3D-sisustusta vuodesta 2006

Virtual Design on laadukas, nopea ja kustannustehokas valinta 3D-sisustukseen. Olemme olleet alalla vuodesta 2006 – meillä on vahvaa näyttöä ja osaamista 3D-mallinnoksista jo yli kymmenen vuoden ajalta.

Toteutamme 3D-digistailauksia muun muassa kiinteistönvälittäjille, vuokravälitysfirmoille, rakennuttajille, toimitilojen vuokraajille, sisustussuunnittelijoille sekä myös yksittäisille asiakkaille.

Pohjakuvat | 3D visualisointi | 3D mallinnus | 3D sisustus

Design & development by Haaja