TILAUSTYÖKALUN tunnukset: kersti@virtualdesign.fi tai numerosta 09 5626505

3D-visualisointi lisää vaikuttavuutta

3D-visualisointi on vaikuttava keino tuotteiden ja kiinteistöjen esittelyyn. 3D-interaktiivisuus ja 3D-visualisointi lisäävät käyttäjän mielenkiintoa esittelyä kohtaan vuorovaikutteisuuden avulla. Tämä on ainoa tekniikka, joilla voidaan tuottaa käyttäjälle niin kutsuttu loppukäyttäjäkokemus. Loppukäyttäjäkokemuksella tarkoitetaan käyttäjän aktiivista osallistumista ja interaktiota esiteltävän aineiston suhteen. Käyttäjä on siis kokija sen sijaan, että olisi passiivinen katselija, kuten perusvisualisoinneissa. Interaktiivinen 3D-visualisointi mahdollistaa sen, että käyttäjä voi liikkua mallin sisällä hiiren ja nuolinäppäimien avulla.

3D-visualisointi Rosa Villa Kerrostalojen 3d-visualisointi Sisätilojen 3D-visualisointi Hotellin ulkoasun 3D-visualisointi

 

Panoraamavisualisoinneilla tarkoitetaan keinotekoisesti tuotettua visuaalista kuva-aineistoa, joka muokataan panoraamakatselun mahdollistavaan muotoon. Panoraamakuvien katselu tapahtuu yhden pisteen ympäriltä 360 astetta keskipisteen ympäri, jossa katseltava kohde on sijoitettu katselupisteen ympärille. Tämä saa katsojassa aikaan immersiivisen katselukokemuksen ja tunteen kuvatussa kohteessa olemisesta. Laadukas 3D visualisointi on monipuolinen ja kustannustehokas tapa esitellä tuote. Interaktiivinen ”kuva” kertoo enemmän kuin tuhat liikkuvaa kuvaa. 3D-stillkuva-visualisoinneilla tarkoitetaan keinotekoisesti tuotettua 3D-näkymää kohteesta, jota ei toistaiseksi ole olemassa. Vuosien kokemuksella voimme myös luoda 3D-näkymiä ilman tarkkoja lähtömateriaaleja. Tätä varten käymme asiakkaan kanssa läpi meidän jo mallintamia kuvia, joista asiakas voi poimia haluamansa elementit sekä esittää uusia rakenne-, materiaali- ja/tai kalustetoivomuksia.

3D-visualisointi tarpeesi mukaan

Miksi valita Virtual Design?
Olemme 3D arkkitehtuurin mallintamisen vahva ammattilainen. Vahva toimija jo vuodesta 2006.
Laadukas 3D kuva
Tarjoamme erilaisia 3D kuvia, animaatioista yksittäisten kohteiden ja tuotteiden mallintamiseen. Etunamme on valokuvantarkka mallinnus.
Muutamassa päivässä valmis
Pystymme toimimaan ripeästi. Teemme tarvittaessa töitä jokaisena päivänä viikossa kellon ympäri.
Luotettavuus
Otamme jokaisen asiakkaan vakavasti oli se sitten yhden kuvan esitys taikka suuremman kokonaisuuden luominen.

Ota yhteyttä tästä.

Tarjoamme erilaisia 3D-kuvia, animaatioista yksittäisten kohteiden ja tuotteiden mallintamiseen. Palveluihimme sisältyvät myös valokuvista tehdyt 360 asteen virtuaaliesitykset. Valokuvantarkasti toteutetut ja havainnolliset 3D-kuvat vaikuttavat ja vakuuttavat. Kolmiulotteinen mallinnus on erinomainen apuväline tuotteiden suunnittelussa ja myynnissä. Asiakkaitamme ovat mm. arkkitehdit, asunto- ja toimitilojen rakentajat, kiinteistövälittäjät, sisustussuunnittelijat sekä maisemasuunnittelijat.

Teemme valokuvantarkkoja 3D-kuvia ja mallinnusta vahvalla ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin. Ulkokuvien lähtömateriaalien tulee sisältää mm. asemakaavan, pihasuunnitelman, pohjakuvat, julkisivupiirustukset, leikkauskuvat, materiaalivalinnat, kuvakulman rajauksen sekä lopullisen kuvan toivottu koko. Sisäkuvien lähtömateriaalit tulee sisältää pohjakuvat, julkisivukuvat (ikkunoiden sijoitusta varten), leikkauskuvat, kiinteät kalustekaaviot, pintamateriaaliluettelon, kalusteluottelon, kuvakulman rajaus sekä lopullisen kuvan toivottu koko.

3D-visualisoinnin projektin kulku

Saatuamme lähtömateriaalin arvioimme työn hinnan sekä valmistumisajan. Tästä eteenpäin 3D visualisointi etenee vaiheittain. Toimitamme kaksi – neljä raakaversiota toivotusta kuvakulmasta, joista asiakas voi valita mieluisan. Kun kuvakulma on valittu, tehdään siitä vedos ilmoitetuilla pinta- sekä kalustemateriaaleilla. Mikäli kaikki materiaalit sekä kalusteet ovat asiakkaan mielestä niin kuin pitää, voidaan siirtyä viimeiseen vaiheeseen. Viimeisessä vaiheessa renderöimme hyväksytystä vedoksesta painokelpoisen ns. hi-resoluutio kuvan. Lopullinen kuva voidaan tehdä niin suureksi tai pieneksi kuin tarve vaatii. Mikäli halutaan isompi kuva kuin painokelpoinen A4 300dpi, tulee siitä ilmoittaa työtä tilattaessa. Tilaajalle olemme tehneet helpon ohjeistuksen Powerpoint-esityksenä. Autamme kaikissa kysymyksissä ja kerromme heti, jos jotain puuttuu edellisistä aineistosta tai tieto ei ole tarpeeksi riittävä. Mikäli jostain pintamateriaalista on saatavilla vain fyysinen esimerkkikappale, tulemme paikan päälle sen valokuvaamaan.

3D-visualisointi – hinta

Arvioimme jokaisen kohteen aina erikseen. Hinnoitteluun vaikuttavat, kuinka monta kuvaa tilataan, otetaanko lintuperspektiivikuva, human level -kuva tai sisäkuvia. Mitä enemmän tilataan, sitä edullisemmaksi kohde kokonaisvaltaisesti tulee. Laskutusperiaatteemme on 14 päivää siitä, kun high ress -kuvat ovat valmistuneet. Emme laskuta projektin alussa emmekä välissä erikseen.

3D-visualisointi kokemuksella – ota yhteyttä.

Pohjakuvat | 3D visualisointi | 3D mallinnus | 3D sisustus

Kaupunkimaiseman 3D-visualisointiKeittiön 3D-visualisointiOlohuoneen visualisointiTyylikäs olohuone

Design & development by Haaja